Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Kadırga Ağasar Dernekler

Trabzon eski valisi Dr. Recep Kızılcık Toprağa Verildi.

İstanbul’da tedavi gördüğü Medical Park Hastanesi’nde vefat eden Trabzon eski valisi Dr. Recep Kızılcık, dün İstanbul Üsküdar’da bulunan Şakirin Camii’nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından vasiyeti üzerine Karacaahmet Mezarlığı’nda hocası Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri’nin yanıbaşına defnedildi. Trabzon’da dört yıl görev yapan ve büyük hizmetlere imza atan, genç yaşta gelen ölümüyle geniş bir kesimi üzüntüye boğan Kızılcık’ın cenaze merasimi büyük bir katılıma sahne oldu.

Cenazeye AK Parti Trabzon milletvekili Faruk Özak, CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon eski milletvekili Kemalettin Göktaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Köksal Güney, eski yöneticiler Zeyyat Kafkas ve Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Dernekleri Federasyonu başkan yardımcısı Hüseyin Ayaz, İstanbul Trabzon Federasyonu başkan yardımcıları Orhan Çağlayan ve Hikmet Onay’ın yanısıra çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve tanınmış isim katıldı. Cenazede Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun son derece üzgün ve bitkin olduğu gözlerden kaçmadı.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.