Öne Çıkanlar istanbul Harun Demir Sinlice Hasan Keskin Şalpazarı

Sultan Cömert ebediyete uğurlandı.
Uzun zamandır tedavi gördüğü Vakfıkebir Devlet Hastanesinde vefat eden Düzköy Mahallesi sakinlerinden ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın halası olan Sultan Cömert Düzköy Mahallesinde toprağa verildi.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Düzköy mahallesi aile kabristanlığında ebediyete uğurlanan Sultan Cömert’in cenazesine, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AKP Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Geyikli Eski Belediye Başkanı Ahmet Yüksel Gülay, Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Beldüz ve Hasan Karabayır, Şalpazarı Belediyesi Meclis Üyeleri  Ağasar Çepnispor Kulüp Başkanı  Nurettin Ataman, Şalpazarı, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Günay, Trabzon Şalpazarlılar Dernek Başkanı Turgut Kahraman, Mahalle Muhtarları, çok sayıda vatandaş katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.