Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Sezgin Cengiz toprağa verildi.
İstanbul'da önceki gün genç yaşta vefat eden, Şalpazarı Belediyesi emekli şoförlerinden Mehmet Cengiz'in oğlu Sezgin Cengiz, Şalpazarı Merkez Camii’ndeki İkindi namazını mütaekiben kılınan cenaze namazının ardından Kireç Mahallesi’ndeki aile kabristanlığınada toprağa verildi.

Sezgin Cengiz’in cenazesi'ne Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Yılmaz ve Hüsnü Kaya, CHP Şalpazarı İlçe Başkan'ı Ünal Özen, SİSDER Dernek başkan'ı ve araştırmacı yazar Abdullah Gülay, Şalpazarı Kütüphane Müdür'ü Sami Kayar ile çok sayıda Daire Müdürleri ve vatandaş katıldı.










banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nabi çömez 11 yıl önce

çocukluğumuz yaylalarda beraber geçti yesem yeridir ama daha çok ağabeyimlerin arkadaşı olan sezgin kardeşimize ALLAH rahmet esin kederli ailesine de sabr-ı celil ihsan eylesin ...