Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

  Nazire Özcan toprağa verildi.
2004 Yılında Beyin kanaması sonucu yatalak hasta olan ve önceki gün 90 yaşında vefat eden Nazire Özcan bugün Cuma namazına müteakiben Akçiriş Köyünde toprağa verildi.

Cenazeye, Trabzon Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Murat Yılmaz, Şalpazarı Ak Parti Belediye Başkan aday adaylarından Ahmet Yüksel Gülay, Fatih Yılmaz, Ak Parti Beşikdüzü Belediye Başkan aday adayı Op Dr.İmdat Çıtlak, Şalpazarı CHP İlçe Başkanı ve CHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Ünal Özen Ak Parti Trabzon Meclis üyelerinden Mehmet Muhcu, Naci Yavuz, Daire amirleri, Çıtlaklı Köyü Muhtarı Bilal Çıtlak, Akçiriş Köyü Muhtarı Selçuk Usta ve vatandaşlar katıldılar.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.