Öne Çıkanlar işçi alımı Sessiz Adam Ali Osman Çakır Ali Bayram Fevzi Atar

''Kardeşlerimle Paylaşıyorum''
Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Anaokulu Okul Müdürlüğü ve Okul Aile Birliğinin organize ettiği, ”Kardeşlerimle Paylaşıyorum” projesi adı altında, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmayı hedeflenerek bu kapsamda okul aile birliği ve sınıf anneleri özverili çalışmaları sonucu, ''Kardeşimle Paylaşıyorum'' Projesi adı altında çocuklara yardımlaşmanın önemi vurgulanmış olup bu anlamlı değerimizi benimsemeleri sağlanmaya çalışıldı.

Ali İbrahimağaoğlu Anaokulu velileri tarafından getirilen, ikinci el ama kullanılabilir durumdaki kıyafetler, Kaymakamlıkca yıkatılıp ütülendikten sonra hediyelik paketler'e konuldu. Doğancı, Simenli, Gökçeköy Ana sınıfları da hazırladıkları paketlerle bu projeye destek verdiler. Ayrıca Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının da hazırladığı yeni hediye paketleri lçe Kaymakamı Cafer Sönmez ve  Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Anaokulu Okul-Aile Birliği tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Hediyelerini alan Öğrenciler, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez’e, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Anaokulu Müdürlüğü ve Okul-Aile Birliği'ne, Ali İbrahimağaoğlu Anaokulu’nun değerli öğrenci ve velilerine teşekkür ettiler.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.