Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Kadırga Ağasar ŞALFED

Erikbeli'nde trafik kazası

Trabzon’un Tonya ilçesine bağlı Erikbeli Yaylası Karayolundan yaklaşık 70 metre uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunan sürücü ve dört yolcu yaralandı. İstediğiniz zaman sitemizden pornolarına kolaylıkla tek bir tık ile ulaşabilirsiniz.

Edinilen bilgiye göre, Tonya’dan Alaca Yaylasına gitmekte olan, Şalpazarı ilçesi, Gökçeköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı sürücü Yılmaz Albakan, 61 NJ 652 plakalı otomobiliyle Erikbeli Yaylasına yaklaşık 2 km kala, yolun buzlu olması nedeniyle virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Araçta bulunan sürücü Yılmaz Albakan, eşi Aynur Albakan, kızı Gülhanım Albakan, oğlu Abdullah Albakan ve yeğeni Hakan Altop yaralandı. Aynur Albakan ve Gülhanım Albakan’ın durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise kazayı hafif  sıyrıklarla atlatıldığı belirtildi.

Hurdaya dönen araçtaki yaralıları, çevreden yetişen vatandaşlarca karayoluna taşınan yaralılar, 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından  Trabzon’daki değişik hastanelere sevk edildiği belirtildi.







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.