Öne Çıkanlar işçi alımı Ali Bayram Fevzi Atar Uğur İmamoğlu Kuzey Ekspres

Ali Rıza Öztürk Hoca Efendi vefat etti
Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören, Samsun Müftüsü Yrd.Doç. Hayrettin Öztürk’ün amcası ve Sütpınar Kur’an Kursu’nun kurucularından ve Kurs’un yaşamasında çok büyük emeği olan, Simenli mahallesi sakinlerinden Ali Rıza Öztürk hoca efendi vefat etti. Günün her anında izleyerek anını keyiflendir.



Vefat haberi dostlarını üzüntüye boğdu.

Samsun'un manevi mimarları ve kanaat önderlerinden birçok İslami Müessesenin inşaası ve kuruculuğunu yapmış siyasi hayata katkıda bulunmuş olan ve



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yakın dostu olan Ali Rıza Öztürk hoca'yı evinde ziyaret etmişti.

Dostlarına karşı vefasıyla bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın dostu olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Adayı olarak geldiği Samsun da eski dostu Ali Rıza Öztürk Hocaefendiyi evinde ziyaret etmişti.



Ali Rıza Öztürk Hoca Efendinin Cenazesi Pazar Günü (30.11.2014) Samsun Büyük Camiide kılınacak İkindi Namazına Müteakip Samsun Kıranköy Kabristanlığında toprağa verilecek.



Şalpazarı Haber Ekibi olarak Ali Rıza Öztürk Hoca efendiye Allah'dan Rahmet yakınları başsağlığı dileriz...


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yakup Tarhan 9 yıl önce

Makamı Cennet olsun

Avatar
caner cengiz 9 yıl önce

merhuma Allahtan rahmet yakınlarına sabrı cemil dilerim.allah mekanını cennet eylesin inşallah

Avatar
Selatin Cirit 9 yıl önce

Hakka yürümüş Ali Rıza Öztürk hocama Allah'tan rahmet;ailesine,sevdiklerine ve tüm dava arkadaşlarına başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun.