Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Şalpazarıspor’da Görev Değişikliği


Şalpazarıspor kulüp başkanı Sezgin Özdin ve yönetim kurulu, Köksal Kocaman'ın Yönetim Kurulu kararı ile görevine son verildiğini ve Ahmet Karaçoban ile yola devam edeceklerini söyledi.

Öte yandan Şalpazarıspor Antrenörlüğüne getirilen Ahmet Karaçoban'ın evrakları maçtan bir gün önce tamamlandı. Düzköy'deki Karadağ maçında takımın başında sahaya çıkan Karaçoban'ın antrenörlük belgesi işe yaradı. Şalpazarıspor kulüp başkanı Sezgin Özdin ve yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada “Teknik direktör Köksal Kocaman’ın hiç bir gerekçe göstermeden ve takım 2-1 öndeyken kaçan gol pozisyonuna kızıp sahayı terk etmesi çok yanlış olmuştur ve görevine son verilmiştir. Şalpazarıspor hiç bir sorun olmadan yoluna devam edecektir ve sezon başında koymuş olduğu şampiyonluk hedefini gerçekleştirerek tüm Şalpazarı’nın gururu olacaktır.” ifadelerine yer verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.