Öne Çıkanlar Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Mahmut Demir. Çelige

Şalpazarıspor yeni sezonu açtı

Isınma hareketlerinin ardından toplu idmana geçen futbolcular, daha sonra çift kale maç yaptılar. 

Açılış olması münasebetiyle kısa tutulan antrenmandan sonra başkan Sezgin Özdin ve teknik direktör Köksal Kocaman, futbolcularla bir süre sohbet ettiler ve bu sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla mücadele edeceklerini, bir çok imkansızlığa rağmen bu hedefe ulaşacak potansiyellerinin fazlasıyla mevcut olduğunu ifade ettiler.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURAT YILMAZ 13 yıl önce

SEZGİN HOCAM İNŞALLAH ŞALPAZARINDAN TÜRK FUTBOLUNA KATKIDA BULUNACAK GENÇ ARKADAŞLAR ÇIKAR İNŞALLAH
ÇIKACAĞINA İNANCIMIZ TAM.BAŞARILAR

Avatar
Mustafa KILIÇ 13 yıl önce

Şalpazarısporumuza yeni sezonda başarılar dilerim.elbette gönlümüzden geçen sezon sonunda şampiyon bir takım görmek.bunuda başaracak güçteyiz,maddi manevi destek bizden başarılı olmak siz değerli futbolculardan..haydin o zaman birlikte nice başarılara..

Avatar
mustafa 13 yıl önce

Yeni sezonda Şalpazarısporumuza başarılar dilerim buguruptan şampiyon olarak çıkmalarını bekliyorum inşallah bir aksilik çıkmaz ve başarılı olurlar.

Tüm Şalpazarlılarıı maddi ve manevi Şalpazarıspora destek vermelerini diliyorum.