Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Şalpazarıspor 2015-2016 Futbol Sezonuna merhaba dedi.
Şalpazarı İlçe kaymakamı Cafer Sönmez, Belediye Başkanı Refik Kurukız,CHP Şalpazarı İlçe başkanı Ünal Özen ve Kulüp yöneticileriyle futbolcuların da tam kadro katıldığı törende, Şampiyonluk kupasını Kaymakam Cafer Sönmez'in elinden alan Şalpazarıspor, 2015-2016 Futbol Sezonuna merhaba dedi.

Kaymakam Cafer Sönmez ve belediye başkanı Refik Kurukız, maddi manevi her türlü imkanlarıla herzaman Şalpazarıspor'un yanında olacaklarını söylediler.

Klüp başkanı Cevat Özdemir'de yaptığı konuşmada birinci amatör kümede işlerinin çok zor olduğunu ama bunun üstesinden geleceğiz.

Şalpazarı İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, Üsküdar belkediye başkanı Hilmi Türkmen, Tuzla belediye başkan yardımcısı Ahmet Çabuk, Şalpazarı belediye başkanı Refik Kurukız ve Murat Kandazoğlu'na destek ve katkılarından dolayıiçin ok teşekkür ederek hep yanımızda olacaklarına inanıyorum dedi ve Ağasarın maddiyattan öte manevi güçlerini öne çıkararak mücadele edeceklerini söyledi.

Başkan Özdemir, ayrıca futbolculardan da istekleri vardı. Ahlaklı, saygılı, seviyeli olmalarını, spor'un gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmasının gerçek amaçları olduğunu bunu başta kendi sporcularından beklediklerini söyledi. Daha sonra kaymakam belediye başkanı ve futbolcuların santrasıyla yeni sezonun açılışı yapıldı.

Şalpazarıspor'a başarı dualarının ardından ikramlara geçildi. Daha sonra Kaymakam Cafer Sönmez kaleye geçen emniyet amiri Hasan Emecan ve başkan Kurukız'a penaltı atışları yaptı. profesyonelleri aratmayan atışları emecan ve kurukızın aynı güzellikteki kurtarışları davetlilerden alkış aldı.











banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin alkuş 9 yıl önce

hayırlı olsun