Öne Çıkanlar Dernekler dernek Eğitim seti Dereköy kartalspor Şalpazarı Anadolu Lisesi

 Çepni Kızı Şengül ''Ecek''
Kanal Türk'ün Canlı Vereceği 28 Mayıs 2011 Gebze Stadı'nda saat 21:00'da yapılacak olan Ergen Ring Ateşi Kick Boks organizasyonunda, geçtiğimiz aylarda profesyonel kick boks hayatına başlayan Trabzonlu boksör Sabriye Şengül'de ringe çıkacak.
 
Profesyonel Kick Boks hayatında ilk maça çıkacak olan ve Şalpazarı Geyikli beldesinden hemşehrimiz Sabriye Şengül kick boks antrenörü Salih Süer ve boks antrenörü Davut Çınarlar nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü Kick Boksör Adem Bozkurt'un Dünya Şampiyonluk Kemer maçı için düzenlenen organizasyonda Sabriye Şengül'ün yanı sıra bir çok Kick Boksçu daha ringe çıkacak ve karşılaşmalar Kanal Türk ekranlarından naklen yayınlacak. Trabzon'da ayrıca ilk ve tek bayan profesyonel kick boksörü olan Sabriye profesyonel kick boks ilk maçında galip gelmek istiyor
 
Bana Destek Olsunlar:

Trabzon büyük bayanlar boksta bir çok şampiyonada Türkiye ve Uluslar arası alanlarda dereceler elde eden başarı elde eden Trabzonlu boksör Sabriye Şengül, çalışmalarının çok iyi gittiğini ifade ederek, "Davut Çınarlar ve Salih Süer hocamın nezaretinde çalışmalarımı sürdüyorum. hazırlıklarım çok iyi gidiyor. Profesyonelliğe ilk adımı attığım bu karşılaşmayı kazanarak gelecekte profesyonel kick boks hayatında adımı daha yukarılara çıkarmak istiyorum. Bana bu yolda destek olan Trabzonspor Kulübü ve Trabzon Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum. Tüm Trabzonlu hemşehrilerimden bana dua etmelerini ve destek olmalarını istiyorum. Gebze'de yaşayan Trabzon'lu hemşehrilerimi maçıma bekliyorum. Ayrıca maçım 28 Mayıs akşamı saat 21:00'da canlı olarak yayınlacak" diye konuştu.





Haber: Mehmet KARAGÖZ / Şalpazarı Haber

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 13 yıl önce

Profosyönel Spor hayatında başarılarının devamını dilerim İnşallah hepimizin gururu olursun yolun açık olsun sabriye