Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Bu Kemer Trabzon ve Şalpazarı'na Gidecek
23 Nisan’da İstanbul Üsküdar Burhan Felek Spor Salonu’nda düzenlenecek olan WKU Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan, Şalpazarı'nın gururu Sabriye Şengül, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret etti. 

Türkiye’yi temsil edecek olan Kickboks dövüşçümüz Sabriye Şengül, Belçikalı rakibi Vanesa De Waelle ile 23 Nisan da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkacak.
 
Üsküdar Burhan Felek Spor Salonu’nda, WKU Dünya Şampiyonluğu için mücadele verecek olan Trabzonlu sporcu Sabriye Şengül, maçın gerçekleşeceği 23 Nisan gecesi herkesi maçına davet ederek, “Dünya Sampiyonluk Kemeri’ni Allah’ın izni almak istiyorum. Bu kemer Trabzon ve Şalpazarı'na gidecek'' dedi. 


Kemeri Hilmi Türkmen Takacak !
Üsküdar Belediyesi’nin sponsor olduğu ‘Champions Night’ta 9 ülkeden 22 sporcunun katılacak. Aralarında Türk sporcuların da bulunduğu özel organizasyonda toplam 11 müsabaka yapılacak. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen makamında ağırladığı Sabriye Şengül’e başarılar dilerken, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı günlerde başarılı bir sonuç alıp hepimizin yüzünü güldüreceğine eminim,” açıklamasını yaptı. Başkan Türkmen, tüm spor severleri 23 Nisan akşamı Burhan Felek Spor Salonu’na bekliyoruz dedi.

Hilmi Türkmen’in başarı dileklerine teşekkür ederek karşılık veren Sabriye Şengül, “Başkanım size söz veriyorum. Eğer Allah’ın izniyle şampiyon olursam kemerimi ilk olarak size getireceğim!”  Ayrıca verdiğiniz destekden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asimbayraktar almanya 8 yıl önce

Allahyardimcinolsunsanagüveniyoruz insallah kazanirsin

Avatar
Muzaffer Alkurt 8 yıl önce

Değerli kızımıza başarılar diliyorum, Şampiyonluk yolunda Allah yardımcısı olsun diyorum.