Öne Çıkanlar Zeki Çabuk Bahri Beldüz oto boya şalpazarında kaza Şehit yakınları ve gaziler

Şalpazarı Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı yapıldı
Ak Parti Şalpazarı İlçe binasında yapılan aylık Meclis toplantısı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.



Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay yaptığı açılış konuşmasında; "Geçmişte memleketin neler yaşadığını hepimiz biliyoruz. Geçmişte bir terör belası vardı. Hâlâ art niyetli insanların boş işlerle vakitlerini boşa harcadıklarını, insanları kötü yola sevkettikleri görüyoruz. Atatürkçüyüz diyorlar, Atatürk'ün partisiyiz diyorlar, milliyetçiyiz diyorlar. Ne kutlu doğumdan ne de Atatürk'ün gençliğe verdiği önemden örnek alıyorlar" dedi.

Geçmişte her köyde kan davalarının olduğunu, bir komşunun bir komşuyla konuşmamasının bile topluma ne kadar zarar verdiği hepimiz biliyoruz. Bazı görüştüğümüz şehit aileleri var. Keşke bu barış onbeş yıl önce olsaydı, eşim yanımda olsaydı, çocuğum yanımda olsaydı diyen çok aileler var. Barışın, güzelliğin, sevginin, köylümüze komşumuza, hepimize, hepinize anlatmak hepimizin görevidir.

İnşallah bundan sonra kan akmayacak, kan dökülmeyecek, hiçbir ananın göz yaşı akmayacak" diyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Kadın Kolları Başkanı Emine Öztürk ile Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Sabri Muhcu’da birer selamlama konuşması yaptı.



Geyikli Beldesi Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen yaptığı konuşmada; Şalpazarı-Sisdağı arası yapılacak olan Asfaltlama çalışması, Geyikli'de kanalizasyon Projesi, Sisdağı'da pazar yeri ve obalara su Projesi, DOKA Projesi olan Geyikli Sisdağı Grup yolu Projeleri hakkında bilgi verdi.




Daha sonra söz alan Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Av. Nevzat Çabuk da; "CHP ve MHP'den büyük bir kısmı çözüm sürecine destek veriyor. Türkiye'nin büyük bir kısmı destek veriyor.

Bence muhalefetin yapması gerek şuydu: Şunlar şunlar var tamamlayın demeliydi. Bunu yapma yerine süreci nasıl provoke edebiliriz, bundan nasıl bir siyasi rant edebiliriz, nasıl bu süreci baltalayabiliriz, nasıl genel seçimde oylarımızı artırabiliriz kaygısına düşmüşler ve ranta dönüşmüş bir anlayış içerisinde demeç vermeye devam etmekteler. Hakikaten bu bizi üzmektedir. Biz istiyoruz ki muhalefet daha yapıcı olsun. Hükümete destek versin. Olumlu şeylerle destek versin. Tasvip etmediği konular varsa da açıklasın. İşte şöyle şöyle yapılırsa Türkiye'nin daha menfaatine olur demesini beklerdik ama milletimizin bunun taktirini iyi bir şekilde yapacağına biz inanıyoruz.

Terör'ün tüm ekonomik kaynakları kesildi, dış bağlantıları bitme noktasına geldi. Eroin ve gayri meşru yollardan kazandıkları gelirler kesildi, bunun sonucunda da terör bitme noktasına geldi. Gizli bir pazarlık, verilen bir taahhüt yok. Olması da mümkün değil."

Nevzat Çabuk son olarak Devletin Şalpazarı ve köylerine yapılan ve yapılacak olan hizmetleri hakkında bilgiler verdi.
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.