Öne Çıkanlar Şalpazarı Hilmi Türkmen Ağasar Refik Kurukız Semih Durmuş

Mustafa Atalar Sayıştay üyeliğine seçildi..




Kültür ve Turizm Bakanlığında baş mufettiş olup vekaleten müsteşar yardımcısı ve genel müdürlük yapan hemşehrimiz Mustafa Atalar önce Sayıştay üyeleri arasından seçildi, sonra TBMM bütçe Komisyonu'da seçildi, bugün ise TBMM'de vekillerin oylarıyla Sayistay üyeliğine seçildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda Sayıştay'da boşalan 5 üyelik için yapılan seçimde İdris Bulut, Miktad Özkan, Mustafa Atalar, Metin Orhan ve Ahmet Zorlar Sayıştay üyeliğine seçilen isimler oldu.
 
Sayıştay'daki boş 5 üyelik için Genel Kurulda, Sayıştay Meslek Mensuplarından 6, diğer aday kontenjanlarından 4 olmak üzere toplam 10 isim yarıştı.
 
Genel Kurul'da gizli oyla yapılan seçimde, en çok oyu alan Sayıştay meslek mensupları kontenjanından İdris Bulut (335 oy), Metin Orhan (242 oy) ve Mikdat Özkan (258 oy), diğer adaylar kontenjanından Mustafa Atalar (345 oy) ve Mehmet Zorlar (284 oy) üye olarak seçildi.


Mustafa Atalar'ı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Şalpazarı Haber Ekibi.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Demirtaş 12 yıl önce

Yöremizin yetiştirdiği değerli bir insandır Mustafa Ağabeyimiz.... Görevinde başarılar dilerim.Rabbim mahcup etmesin inş...

Avatar
Sami KAYAR 12 yıl önce

Seni çok seviyoruz yeni görevinizde başarılar diler saygı ve sevgi dileği ile Allaha emanet olunuz.

Avatar
Sami KAYAR 12 yıl önce

Başarılarınızın devamı dileği ile seni çok seviyoruz

Avatar
Mustafa Bektaş 12 yıl önce

Sayıştay üyeliğine seçilen Sayın Mustafa ATALAR beyi tebrik eder,yeni görevinde başarılar dilerim.