Öne Çıkanlar Büyükşehir Burdur Müftülüğü Tosya Aliosman Şirin davet

Murat Topkara aday adaylığını açıkladı

31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde, Şalpazarı Belediye başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıklayan Murat Topkara, başvurusunu Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk'a teslim etti. Murat Topkara yaptığı başvurunun ardından bir basın açıklaması yaptı. Pek çok kadın ve orgazm edici hikayelerle dolu içeriklerini baştan sona yaşayın.



Murat Topkara'nın basın açıklaması;

Değerli dava arkadaşlarım, basınımızın değerli temsilcileri, bizlere desteğini esirgemeyen sevgili yol arkadaşlarım, kıymetli hemşehrilerim, değerli Şalpazarılılar hepinizi en içten duygularla selamlar, sevgilerimi sunarım. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bugün, katılımınızla onurlandırdığınız bu salonda, hayatımın en önemli kararlarından birini paylaşmak için buradayım.

Doğup büyüdüğüm, yaşamaktan büyük keyif aldığım, doğasını sevdiğim, havasını kokladığım, 3,5 yıl boyunca AK Parti ilçe başkanı olarak hizmet ettiğim, dostluğu ve huzuru gördüğüm ama iyi yönetilmediğinden emin olduğum güzel Şalpazarımıza hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde, bir parçası olmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Şalpazarı Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı şu an itibariyle açıklamaktan gurur duyuyorum.

Hemen belirtmeliyim ki, bu karar birkaç günde alınmış bir karar değil, 5 yılı aşkın bir sürenin sonunda olgunlaşan bir karardır. Farklı ortamlarda konu açıldıkça veya bu düşünceyi duyan partili veya partili olmayan birçok insandan hep olumlu, sıcak ve teşvik edici mesajlar aldım.

Son 6 aydır görüştüğüm birçok partili büyüğüm, yaşça büyüğüm, partimizin her kademesinden uzun yıllardır tanıştığım partililerim ve dostlarım bu kararın alınmasında en büyük etkenlerdir. Ve bu karar hiçbir kişisel hesap, hırs ve ihtiras taşımamaktadır gelecekte de taşımayacaktır. 

Benim tek isteğim doğup büyüdüğüm Şalpazarı’na hizmet etmektir. Bundan başka hiçbir niyetim yok…

Şimdi, birkaç satırda bu kararı almama neden olan gerekçelere değinmek istiyorum.

İlçemiz yıllardır göç veriyor, gençlerimiz işsizlikten yakınıyor. Köy yollarımızın bir çoğunda hala büyük problemler var. Sosyal alanlarımız ve tesislerimiz hepinizin malumu olduğu üzere son derece yetersiz. Biz istiyoruz ki: Şalpazarı’nı AK belediyecilikle buluşturalım. Bu sayede daha çok yatırım alalım. İlçemizi geliştirelim, değiştirelim, ilerletelim. Son yıllarda giderek tırmanan dışarıya göçü bir an önce durduralım. İnsanlara yeni ve alternatif iş imkânları sunalım. Turizm merkezlerimizi canlandıralım. Şalpazarı’nı bacasız sanayi ile buluşturalım. Yerli ve yabancı turistler için uygun bir ilçeyi hep birlikte inşa edelim. İnsanlar Şalpazarı’na geldikleri zaman Şalpazarı’ndan bir daha hiç gitmek istemesinler. İşte biz bunu istiyoruz. İşte biz bunun için çalışıyoruz.

Kıymetli hemşehrilerim;

Diğer yandan bir konuya ayrıca parantez açmak istiyorum. Biz Oğuzların yirmi dört boyundan biri olan Çepni boyundanız. Hepimiz kültürümüze sıkı sıkıya bağlı insanlarız. Bu duruma elbette saygı duyuyor ve kültürümüze sahip çıkıyoruz. Ancak, lütfen bu noktaya özellikle dikkat ediniz: 

“ BİZ HORON OYNAMAYA DEĞİL, İCRAAT ÜRETMEYE GELİYORUZ”

Evet kıymetli hemşehrilerim bizim için bu sözün çok büyük bir anlamı var. Yeri gelir birlikte güler, birlikte ağlarız, yeri gelir kol kola girer birlikte horon teperiz ancak ben bu makamı sadece horon ile veya diğer eğlencelerle oyalayacak birisi asla değilim…
Biz işimize odaklanacağız, bu güzel ilçeyi Ak Belediyecilik ile buluşturacağız ve hep birlikte bu güzel ilçeyi yeniden ayağa kaldıracağız. 
Geçmişte hangi kişiye, hangi partiye oy vermiş olursanız olun, yaşadığımız bu güzel ilçeye gelin hep birlikte hizmet edelim, hep birlikte sahip çıkalım. Çünkü Şalpazarı bizim, çünkü Şalpazarı hepimizin. Gelin bu güzel ilçeyi, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe haline getirmek için el ele çalışalım, fikirler üretelim, hayata geçirelim. Değişen ve gelişen dünyanın tüm avantaj ve olanaklarını, Şalpazarımıza kazandırarak geleceğimizi şekillendirelim. Şalpazarımızı sadece yaşayanların değil, misafirlerinin de mutlu olduğu ve bu mutluluğun yüzlere yansıdığı bir ilçe yapalım. Bunlar bizim hasretimiz, bunlar hepimizin özlemi. 

Sözlerime son vermeden evvel son kez hatırlatmak isterim, bizim yolumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. Bizim yolumuz şimdi ismini zikredemediğim diğer dava arkadaşlarımızın yoludur. Dünyada başka bir Şalpazarı yok. Bu değer bizim, Bu hasret, bu özlem bizim. Bu ilçe bizim.

Son olarak, buraya kadar gelerek şahsıma destek veren değerli dava arkadaşlarım, desteğini esirgemeyen sevgili yol arkadaşlarım ve kıymetli hemşehrilerim.
Şalpazarı için ben varım. Siz de var mısınız? Allah hepinizden razı olsun. Hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Allaha emanet olunuz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.