Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen beton mikseri ucuruma uctu dernek Ostimspor geyikli.şalpazar.agasar.

Fatih Yılmaz aday adalık müracatını yaptı

Trabzon Büyükşehir Meclis üyesi ve işadamı Fatih Yılmaz Şalpazarı belediye başkanlığı için AK Partiden aday adalık müracatını yaptı. Bugün AK Parti Şalpazarı ilçe teşkilatına gelen Fatih Yılmaz aday adaylığı evraklarını ilçe başkanı Zeki Çabuk'a teslim etti.Sitemiz üzerinden vpn kullanmadan rahatlıkla videolarına erişim sağlayabilirsiniz.





Fatih Yılmaz daha sonra yaptığı basın açıklamsında şu ifadelere kulandı; Çok değerli kurucu ilçe başkanım, geçmiş dönem ilçe başkanlığı yapmış AK Partimizin ilçe başkanları, AK Parti meclis üyeleri, Muhtarlarım, kıymetli Şalpazarlı hemşehrilerim. Bugün burada çok güzel rengarenk bir tablo var.




Sizlerin de bildiği gibi 31 Mart 2019 tarihinde Şalpazarı'nın kaderinin belirleneceği çok önemli bir seçim yapılacak. AK Parti iktidarımızın Türkiye’de gerçekleştirdiği başarılı hizmetleri Şalpazarı'nda da hayata geçirmek için Şalpazarı belediye başkanlığına bir kez daha aday adayı oldum.



Beni hepiniz çok yakinen tanıyorsunuz. Doğduğum günden beri Şalpazarı'nda yaşayan bir kardeşiniz olarak, sizleri çok yakından tanıyor, sorunlarınızı ve çözümlerini çok iyi biliyorum. Acılı ve sevinçli günlerinizde her zaman yanınızda oldum. Gitmediğim mahalle, elini sıkmadığım hemen hemen kimse yoktur. Ve sonuç olarak sizlerin teveccühüyle partimden aday gösterilmem halinde, herkes ile barışık, dürüst, ilkeli, adaletli halkını seven bir belediye anlayışıyla sizlere hizmet etmek istiyorum.



Şalpazarı belediye başkanı olarak, Şalpazarı ilçemizi AK belediyecilikle buluşturmak istiyorum. Bu vesileyle bütün aday adayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ve kazanan inşallah AK Parti ve Şalpazarı olacaktır. Birlik ve beraberlik içinde bu süreci aşacağız. Bölünüp parçalanıp Şalpazarı'nın bir beş yılını daha heba etmeye kimsenin hakkı yoktur diyorum. 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
köylü 5 yıl önce

Şalapzarında ne var da bu kadar aday adayı var? çoğu kimlik ve kişilik peşinde koşan menfaat perestler hanginiz amacı hizmet? bay ilçe başkanı zeki efendinin süsünden de hiç geçilmiyor zaten..ticari menfaatlarini ön planda tutarak başkanlık yapma, rakibini şikayet ederek bir yere varamazsın, ancak kaliteni yükseltirsen tercih edilirsin bay başkan zeki efendi...süslenerek ilçe başkanlığını kullanarak kimseye dokunma, o koltuklar gelip geçici bay başkan efendi...