Öne Çıkanlar Bişi Mustafa Özdemir yol Karayolları Çimen

Kemal Türkmen Aday Adaylığını Açıkladı

Eğitimci Kemal Türkmen AK Partiden Şalpazarı belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaparak evraklarını İlçe başkanı Zeki Çabuk'a teslim etti.







Kemal Türkmen yaptığı basın açıklamasında; Aziz dostlar, çok kıymetli kardeşlerim, değerli basın mensupları hepinizi Allah’ın selamı ile selamlıyor teşrifleriniz için şükranlarımı arz ediyoruz. Daima sevilen ve pek çok uzun videoları bulunan pornolarını en güncel takip edeceğiniz kanalız. Değerli dostlar, 31 Mart 2019 günü ülkemizde mahalli idareler genel seçimleri yapılacaktır, yapılacak olan seçimin ilçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

25 yıldır eğitim camiasının içinde değişik pozisyonlarda hizmet ettim. Bugün Belediye başkanlığı aday adaylığı vesileyle istifamı vermek durumunda kaldım. Bu benim için elbet zor bir seçim oldu. Kendimi yetim ve öksüz gibi hissediyorum. Ancak okul müdürlüğünden ayrılmam demek eğitime kayıtsız kalacağımın anlamına asla gelmiyor. Aksine aday adaylığı ile başlayacak süreç içerisinde eğitim camiasının bir neferi olacak çalışmaya devam edeceğımı ifade etmek isterim.

Değerli kardeşlerim, şu ana kadar Ak Partiye gönül vermiş birçok aday adayı kardeşimiz bu kapıdan giriş yapıp müracaatını yaptı. Kimse zannetmemeli ki bu bir ayrılığın göstergesidir, aksine bir zenginliğin, hizmet aşkının ve ülkeye duyulan güvenin işaretidir. Şalpazarı’nın toprağı çok mümbit olmayabilir. Ama insanları pek çalışkan, çok gayretli ve enerji doludur. İnanıyorum ki içimizden biri aday olarak açıklandığında kar taneleri gibi olan aday adayları bir kar topuna dönüşecek, güç birliği ederek emin adımlarla Şalpazarı’nı geleceğe taşıyacaktır.

Yönetimine talip olduğumuz ilçemizin elbet çözülmesi gereken bir çok sorunu var. Kentsel dönüşüm ve gelişimle ilçemizi otantik kültürünü yansıtacak bir güzelliğe kavuşturmak, üreten insanlarımızın işlerini daha rahat yapabilecekleri küçük bir sanayi sitesi yapmak, turizme yönelik yatırım yapacak yatırımcıların önünü açacak projeler üretmek hedefimiz olacaktır. Şalpazarı Şal’ın pazarıdır ancak hala Pazar yeri bulunmamaktadır. Köylümüzün de ürünlerini satabilecekleri güzel bir Pazar yeri yapmak, park sorununu çözmek acil eylem planımız arasında olacaktır. Şalpazarı’nın hayali olan ve açılması için onay çıkan Meslek Yüksek Okulu’na kayıt için geçek öğrencilerimiz için kız ve erkek yurtları inşa etmek bir an önce yapılması gereken işlerimiz arasında olacaktır.

Bizim hep tek yüzümüz, ancak iki yönümüz olacaktır. Bu yönlerden birisi altyapıya yönelik olacak, diğer yüzümüzde ise bu altyapıyı kullanan insanımız, halkımız, Şalpazar’lı kardeşlerimiz bulunacaktır. İnsanlarımızı asla ihmal etmeyeceğiz. Ak Parti bir gönül hareketidir. Ak Parti kalplerde kök salan bir davanın, misyonun partisidir. Ben de bu davanın temsilcisi olarak hizmete talip olmuş bir kardeşinizim. sloganımız şu olacak “Yolları inşa ederken kalpleri ihmal etmeyeceği'' Şeklinde olacaktır. Bunun için yola çıkıyoruz. “Gidilecek yer çok, yürünecek yol çok uzun fakat zaman az.” Allah hepimizin yardımcısı olsun, seçimin ülkemiz, ilçemiz ve hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.



 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.