Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Fehmi Cengiz Seçim Çalışmalarına İstanbul'da Devam etti.
Fehmi Cengiz ve Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Bayraktar ve Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Yılmaz ile birikte üç günlük İstanbul ziyaretinin ilk gününde Feshane’de düzenlenen Trabzon’un Kurtuluşu’nun 96. Yılı Etkinlikleri’nin katıldı.

Programın ikinci gününde ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı Av. Hilmi Türkmen ve çok sayıda partililerin katıldığı, Üsküdar-Çamlıca Spor okulunun açılışına katılan Fehmi Cengiz sırası ile, Üsküdar Kirazlıtepe'de bulunan Çamlıca Köyü derneği ve Ak Parti Kirazlıtepe mahalle teşkilatını ziyaret etti.

Programın üçüncü ve son gününde Merkezi Kirazlıtepe'de bulunan Geyikli Derneği'nin sabah saat 10:00'da Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde verdiği kahvaltılı istişare toplantısına katıldı. Kahvaltı sonrası Geyikli Derneği'ni ziyaret eden Başkan Cengiz, dernekte dernek yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile yine aynı program katılan MHP Şalpazarı Belediya Başkan Adayı Refik Kurukız ve DP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya ile 30 Mart'ta yapılacak olan seçim değerlendirmeleri yaptılar.

Başkan Fehmi Cengiz son olarak sırası ile Önce Akyaş Yaylası Derneği, Dorukkiriş Derneği, Sayvançatak Derneği, Kasımağzı Derneği ve son olarak da Sancaktepe'de bulunan Ağasar Şalpazarlılar Derneği'ni ziyaret etti ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleriyle toplantı yaparak desteklerini istedi.

İstanbul ziyaretlerinin bir kısmını tamamlayan Başkan Cengiz akşam saat 22:00'da Trabzona hareket etti.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuğrul Kurukız 10 yıl önce

ŞALFED Başkan Sn. Semih Durmuş almış oldukları karar gereği; Şalpazarı seçiminde tüm partilere eşit mesafede olacaklarını söylemişlerdi. İstanbul'da bulunan Şalpazarı dernek ziyaretlerindeki fotoğraflar böyle demiyor.