Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Vali Yücel Yavuz Şalpazarı’nı ziyaret etti.
Trabzon Valisi Yücel Yavuz sırasıyla Simenli, Sütpınar, Sayvançatak, Geyikli, Karakaya ve İlçe merkezimni gezerek bir dizi incelemelerde bulundu.

Kaymakam Murat Beşikci, Belediye Başkanı Refik Kurukız ve daire amirleriyle Simenli Mahallesi’nde ki, Şalpazarı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce açılan Fındık Budama Kursu'na katılan kursiyerlerin belgelerini dağıttı. 


Sütpınar’a geçerek Sütpınar Süt Ürünleri Kooperatifi’ni ziyaret eden Vali Yavuz, daha sonra Sayvançatak’da tadilatı yapılan okul binasını ve yakında yapımına başlanacak olan semt sahası hakkında bilgi aldı. Tam olarak cinselliğin tadını çıkarmak isteyenler için bir sohbet hatlar serisi düzenlemiş durumda. Telekız Numaraları arayarak sohbetbu sitesinde kısa sürede boşaltıcı kadınlarla anında görüşmeye başlayabilirsiniz.



Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Geyikli Mahallesi’nde Şalpazarı Kaymakamlığı SYDV’nın desteği ile organik yumurta üretimi yapan, Orman Mühendisi Musa Akkaya‘nın tavuk çiftliğini ziyaret ettikten sonra, Şapka atölyesine dönüştürülen Geyikli Belediyesi eski binasında incelemelerde bulundu. 



Şalpazarı’na dönüşünde Karakaya Mahallesi’nde yapımı devam eden Cami inşaatını da gezen Vali Yücel Yavuz, Şalpazarı Belediyesinin devam eden Hizmet Binası inşaatını gezerek, Başkan Kurukız’dan bilgi aldı. Vali Yavuz, arazi şartlarının kısıtlı olduğu Şalpazarı’nda içerisinde Belediye binası, kapalı Pazar yeri, konferans salonu, yöresel ürünlerin sergileneceği bölümlerin olduğu binanın çok amaçlı yapılarak hizmete açılacak olması büyük bir hizmetti dedi.

K
aymakam Murat Beşikci‘yi ve Belediye Başkanı Refik Kurukız‘ı makamında ziyaret etti. Belediye ziyaretinde, Vali Yavuz’a ilçede yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında kısa bir brifing veren Başkan Kurukız Vali Yücel Yavuz‘a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yöresel çentik, Ağasar Balı ve Tereyağı hediye etti.



Vali Yavuz son olarak, Şalpazarı’nda yapımına başlanacak olan yeni Hükümet Konağı arsasını ve kamulaştırılmasına çalışılan Şalpazarı İlçe Stadı’nın yapılması planlanan araziyi inceleyerek Kaymakam Beşikci‘den bilgi aldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.