Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Şalpazarı-Beşikdüzü karayolunda Trafik kazası
Edinilen bilgiye göre busabah 10:00 sularında Beşikdüzü'den Şalpazarı istikametine giden bir pazarlama aracı Cirugun değirmeni mevkinde dereye uçtu.




Geçtiğimiz yıl yaşanan sel faleketinde hasar gören ve istinat duvarının bitmesine rağmen halen asfatı yapılmayan yol tehlike saçmaya devam ediyor.

Çakıllama çalışması dün tamamlanan yolda busabah saat 10:00 sularında Beşikdüzü'nden Şalpazarına gitmekte olan Metin Bulut kullandığı 61 TD 854 plakalı araç yoldan çıkarak dereye uçtu. 

Meydana geldiği kazada olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli yerlerinde kırıklar oldugu tespit edilen araç sürücüsü Metin Bulut hastahaneye kaldırıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sedat yeter 7 yıl önce

Bizim yollarımız nezamn düzgün bir şekilde yapılacak ve varşatandaş rahatlicak başklarının yayla yolları bile kac senedir asfalt bnu birileri ilgilenmeli biz agasarlıyız ama sadece isimde