Öne Çıkanlar Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği

Mart ayı aylık meclis toplantısı yapıldı
2016 Mart Ayı Meclis Toplantısı Şalpazarı Belediye Başkanlık makamında, Belediye Başkanı Refik Kurukız Başkanlığı'nda gerçekleşti.

Yapılan Meclis toplantısında gündem ve Dortmund'da ki Trabzon günleri erkinliğinde kurulan Şalpazarı stand'ı değerlendirldi.

Mart ayı Meclis toplantısı saygı duruşu ile başladı. Daha sonra Başkan Kurukız yaptığı açıklamasında; ''Mart ayı meclis toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi Şubat ayı içerisinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Almanya’nın Dortmund şehrinin kardeş şehir olması nedeniyle Dortmund Şehrinde “ Her Yönüyle Trabzon Etkinliği“ düzenlendi. Bizde Şalpazarı Belediyesi olarak Meclis üyelerimiz ile birlikte düzenlenen etkinliğe katılarak, Standımızı en iyi şekilde düzenleyerek açtık. Şalpazarı Belediyesi olarak Dortmund'da  ilçemizi eniyi şekilde tanıttığımıza inanıyoruz. Bu kapsamda düzenlenen etkinliğe katılan ve bizleri orda yalnız bırakmayan Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.

Özellikle Almanya’ya ayak bastığımız ilk günden geri döneceğimiz son güne kadar, bizleri orda karşılayan, her türlü konaklama ve ulaşım ihtiyaçlarımızı sağlayan, bizleri gurbetdeki hemşehrilerimizle bir araya getiren Almanya Şalpazarlılar Dernek Başkanı Murat Bektaş ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimi ediyorum. Yine oradaki derneğimizin düzenlemiş olduğu toplantıya katılarak gurbetteki hemşehrilerimizle hasbehal ettik, hasret giderdik. Onlara Şalpazarı ile ilgili düşüncelerimizi göreve geldiğimiz günden bugüne kadar neler yaptığımızı hangi şartlarda hizmet verdiğimizi ve bundan sonra ki yapacağımız projelerden bahsettik. Ayrıca Gurbette yaşayan büyüklerimizi ziyaret ettik orda bulunan herkes ile kucaklaştık birlik ve beraberlik içinde olduk''
dedi.








banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.