Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Geyikli'de karpuz yetiştirildi
Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Geyikli mahallesinde karpuz yetiştirildi. Geyikli gültepe mahallesi sakinlerinden Hasan Ali Dural'ın eşi Yaşar Dural Geyikli'de karpuz yetiştirdi. Aklınh hayalin erişmekte zorlandığı güzellikte kadınlarla tamamen gizli şekilde telefonda Sex Numaraları arayarak görüşün.

Yaşar Dural, yetiştirdiği karpuzu geyikli muhabirimiz Kazım Karagöz'e gösterdi. Yaşar Dural, muhabirimize karpuzu nasıl yetiştirdiğini anlattı.
Yaşar Dural, evinin önüne karpuz tohumu ekerek karpuzlarını yetiştirdiğini anlattı. Her bir karpuzun ağırlığı 8-10 kilo geliyor. Çok güzel yetiştiğini ifade eden Yaşar Dural, bu karpuzlardan 13 tane bahçesinde yetiştirdiğini ve kilosunu 10 tl'den sattığını ifade etti.

Yetiştirilen karpuzların çok güzel rengi ve tadı olduğunu ifade eden Yaşar Dural, şu anda aldığım karpuz taleplerini malesef karşılayamıyorum ilerki dönemlerde karpuza ağırlık vereceğim artık fındık para etmiyor çilesini çekmeye değmez bundan sonra Geyikli'de karpuz yetiştireceğim dedi.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.