Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168.Yıl dönümü Şalpazarında kutlandı.
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yılı nedeniyle Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu bahçesindeki törende Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılasıyla başladı. Şehit polisler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunasının ardınından, Törende bir konuşma yapan İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz; ”Polis,devletin bekası milletin huzur ve güvenliği için kutsal yemine bağlı kalarak gerektiğinde canını ve malını feda etmekten çekinmemektedir”,dedi.



Kaymakam Zihni Yıldızhan tören'de günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmada; Şanla, Şerefle yazdığı 167 yıllık bir maziyi geride bırakmış olan teşkilatımız, 168. kuruluş yılına girerken, sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, Dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu taşımaktadır.Türk Polisi, çağdaş ülkelerin kullandığı araç-gereç ve yöntemleri kullanmayı kendine amaç edinmiş, Dünya'da ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak milletimizin değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenilemiştir.

Türk Polisi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve Sosyal hukuk Devleti'nin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir.Polisin olayları önlemesi suçluların yakalanabilmesinde halk desteğinin önemi ile Polis Vatandaş diyaloğunun ne kadar iyi olursa, başarıya o denli ulaşılacağının bilinmesi gerekir. Kendi huzuru ve dolayısı ile hepimizin huzuru için halkımız Polisine güvenmeli ve yardımını esirgememelidir. Daha güzel günler için Polis ve Vatandaş el ele olmalıdır dedi.

Törene katılan Protokol topluca, İlçe Emniyet Amirliği'nde düzenlenen programa katıldı. İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz tarafından katılımcılara bir kokteyl verildi. Ayrıca burada ilçemize yeni yapılan güvenlik kamera sistemi ile ilgili biligiler verildi. İlçemizin 24 saat kameralarla izlendiği ve çok yakında tam kapasiteyle hizmete gireceği ifade edilidi.

Kaymakam Zihni Yıldızhan; İlçemizin güvenli bir ilçe olduğınu ve daha güvenli bir hale getirmek için bu sisteme ihtiyaç duyulduğnu,söyledi. Kamera sisteminin başka ilçelerde bulunmadığını ve ilçemizin bir ilki gerçekleştirdiğini ifade etti.Protokol, Polis Mensupları ve Gazilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tören sona erdi.


Törene İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İlçe Jandarma Komutanı Selahattin Ural, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz ,Belediye Başkan Vekili Muhammet Sağlam, İlçe Parti Başkanları, şehit yakınları, gaziler, emekli emniyet mensupları, çoksayıda Mahalle ve Köy Muhtarları ile askeri erkan katıldı.







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.