Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarı'nda Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı

Şalpazarı’nda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde birinci bölüm olan okullar arası bilgi yarışması yapıldı. Programa Şalpazarı kaymakamı adına vekâleten Beşikdüzü kaymakamı Süleyman Polat, Garnizon komutanı Mehmet Taşkın, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Bilici, Şalpazarı Müftüsü Yılmaz Çelik, ilçe emniyet amiri Hasan Emecan, Ziraat Bankası Şube Müdürü Coşkun Öker, Halk Eğitim Müdürü Temel Dural, okul müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

Yarışma din kültürü ve ahlak bilgisinin itikat-ibadet-siyer ve ahlak bölümlerinden sorularla başladı. Yarışmaya Doğancı ortaokulu İmam Hatip ortaokulu, Gökçeköy ortaokulu Atatürk ortaokulu ve Simenli ortaokulu katıldı.  

Yarışmada  Atatürk ortaokulu birinci olurken Simenli ortaokulu ikinci, Gökçeköy ortaokulu da üçüncü oldu. Program sonunda İmam Hatip ortaokulu öğrencilerinden oluşan ilahi korosu izleyenlere güzel ilahiler dinleterek katılanları büyüledi. 

Program yarın 16.30’da Yard. Doç. Dr. Mustafa Kara’nın “Hz. Peygamber ve birlikte yaşama ahlâkı” konulu konferansıyla Cinkaya düğün salonunda devam edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.