Öne Çıkanlar Hıdırellez Kültür Bahar Bayramı Şenliği Sinan Çolakoğlu şalpazarı.çamkiriş.çakmaklar kuyumculuk Ali Usta Numan Kurtulmuş

Şalpazarı'nda Elektrik Toplantısı

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş İl Müdürü Ahmet Atmaca, İl Yatırım Şefi Baki Sonay, İl Bağlantı Şefi Cemil Yıldırım, Kalite Uzmanı Ayşe Şahinkaya Şalpazarı'nın elektrik sorunları ve yatırımlarla ilgili muhtarlarla toplantı yaptı. 

Muhtarların çoğunluğu işletme şefliği personelinin 7/24 canla başla çalıştığını vurguladı. 

İl Müdürü Ahmet Atmaca, bu sene bazı mahallelerde yatırım olduğunu ve yatırımların seneye artarak devam edeceğini kaydetti. 

İl Müdürümüz Ahmet Atmaca muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. 

Şalpazarı’nda gerçekleşen toplantıya Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da katıldı. 

Ayrıca Şalpazarı Tonya arası bir elektrik hattı yani link hattı yapılması için yatırım kapsamına alındığını söyledi. Böylelikle Şalpazarı'nda elektrik bir hattan kesildiğinde diğerinden verilmeye devam edecek.


 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.