Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarı’nda Bir İlke İmza Atıyorlar


Başarılı sunucu ve organizatör Erol Yanık’ın sunumuyla gerçekleşecek organizasyon Cinkaya Düğün Salonu’nda tertip edilecek ve saat 18.30’da başlayıp 00.30’da sona erecek.

Etkinliği Şengül Usta ile birlikte organize eden Özlem Özdemir, Şalpazarı Haber’e yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“İlçemiz Şalpazarı küçük ve mütevazi bir yer. Burada fazla bir sosyal hayat imkânı yok. Biz de esnaf komşum ve arkadaşım Şengül ile birlikte böyle bir etkinlik düzenleyerek hem ilçemizin hayatına bir nebze renklilik katmak hem de bu tür etkinlikler için örnek olmasını istedik. Biletler ücretli ama bizim herhangi bir kâr beklentimiz yok, zaten ancak masraflar karşılanır. Bütün dostlarımızı ve hemşehrilerimizi etkinliğimize bekliyoruz.”

Yılbaşı çekilişinin de yapılacağı geceye sanatçı olarak (Çayan) Hüseyin Aydın, Serdar Kumaş, Havva Dilli ve sürpriz sanatçılar katılacak.

Bilet satış noktaları:

Şalpazarı:

Cinkaya Düğün Salonu
Özdemir Gıda Pazarı
Gül Bijuteri

Vakfıkebir:

Hasan Aydem (Aydem Ses)
0507 737 9335



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.