Öne Çıkanlar hıdırellez bahar bayramı Sevim Bayraktar istanbul Üsküdar Belediyesi meclis üyesi Toprak kayması

Şalpazarı Belediye Meclisi toplandı

Şalpazarı Belediye Meclisi, Başkan Refik Kurukız başkanlığında toplandı. Toplantı saygı duruşuyla başladı. Ana gündem maddesinin büyükşehir uyum ve yeni açılan birimlerle ilgili görev ve yetkilerini belirleyen kararları oy birliğiyle onaylandı. Daha sonra serbest gündeme geçilerek yakında gurbetçi ve tatilcilerin gelmeye başlayacak olması nedeniyle gündeme gelecek olan Şalpazarı’nın en önemli sorunu trafik sıkışıklığı görüşüldü. Başkan Kurukız Meclis üyelerine önümüzdeki şenlikler hakkında da bilgi verdi.  

Sis Dağı şenliklerinin 25 Temmuz’da yapılacağını belirten Kurukız, Kadırga Şenlikleri’yle ilgili de Özkürtün Belediye Başkanıyla görüşerek bir bölge adı altında değil de Kadırga Şenlikleri adı altında olmasını talep edeceklerini söyledi. Kurukız son olarak “Bu konuda uyum sağlanamazsa kendi ses sistemimiz ve sanatçılarımızla biz yapacağız. Başka alternatif düşüncelerimiz de var. Netleştirdiğimizde bunları da sizinle paylaşacağım” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.