Öne Çıkanlar Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali Hilmi Türkmen

Mobese görüntüsü hırsızları ele verdi.

Şalpazarı-Çamlıca Köyü-Acısu mevkiinde bir vatandaşa ait çekici'den (Tır) mazot çalınması ve bu çekiciye bağlı dorsenin lastiğinin kesilerek mala zarar verme olayı ile ilgili olarak Şalpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan araştırma neticesinde, Şalpazarı İlçe merkezinde bulunan MOBESE Kamera sistemi sayesinde şüpheli bir araç tespit edildi.

Tespit edilen araç bir oto kiralama şirketine ait olduğu ve oto kiralama şirket ile geçilen irtibat neticesinde şüpheli şahıslara ulaşıldı.

Hemen harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığı şahıslar'ı yakalayarak İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilerek, alınan ifadelerinde suçu kabul ettikleri, işlemlerine müteakip Vakfıkebir Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarıldıkları ve yapılan duruşmanın ardından şahısların yargı sürecinin devam ettiği bildirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yoğun mesaisi ve İlçemize yeni kurulan Mobese Kamera Sistemi sayesinde daha önce geç aydınlatılan olayların tam tersine kısa bir zamanda şüphelilere  ulaşılmıştır. Bu çalışma bize göstermiştir ki Mobese (Güvenlik) Kamera Sisteminin böyle olayların aydınlatılmasında büyük bir öneme sahip olduğu ve şuç işleme olaylarında caydırıcılık faktörünü ön plana çıkardığı ortaya çıkmaktadır. İlçe halkı olarak İlçe Jandarma Komutanlığımıza ve Mobese (Güvenlik) Kamera Sisteminin İlçeye kazandırılmasında büyük emeği geçen başta İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan’a, İlçe Emniyet Amirliği’ne ve beraberindeki Toplum Destekli Asayiş Hizmetleri Derneği’ne ve ekibine teşekkür ediyoruz.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan demir almanya 10 yıl önce

Memnun oldum herkese selamlar dankeşön