Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş Şalpazarı BBP

Mehmet Karadağ'ın abla vefası.
Ablası Şükriye Karadağ (71) için eşinden bile boşandığını belirten Mehmet Karadağ (64) "Ablamın benden başka bakacak kimsesi yok. Eşim onunla birlikte yaşamak istemeyince 2 çocuğumuza rağmen boşandık. Yapacak başka bir şeyim yoktu. Kendisini bakmaya mecburum. Bu benim aynı zamanda insanlık görevim” dedi.

Maddi imkanlarının kısıtlı olduğunu ve bu yüzden büyük zorluk yaşadıklarını ifade eden Karadağ “Aldığım 650 TL maaşın 350 TL’sini nafaka olarak boşandığım eşime ödüyorum. Kalan 300 TL ile hem kendime hem de sakat ablama bakıyorum. Evimiz akıtıyor. Ablam sürekli bez kullandığı için maddi olarak da imkanımız yetmiyor. Yetkililerden vatandaşlardan bu konuda bize yardım etmelerini bekliyoruz" diye konuştu.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali kandil 11 yıl önce

dernekler neden bu insana yardım edmiyor ama kemençe boş iş olsa tv her yerdeler.eli öbülesi böyle kardesin....