Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen beton mikseri ucuruma uctu dernek geyikli.şalpazar.agasar. Trabzon Şalpazarlılar Derneği

İlçemiz'de Aşure Günü Kutlandı.

Önemli ibadet aylarından Muharrem ayının 10. günü olması münasebetiyle daha önceden, Şalpazarı Talebe Yurdu ve AK Parti Şalpazarı Belediye Başkan aday adayı Necati Selvitop'un da aşure gününde Şalpazarı'nda ayrı ayrı aşure dağıtım programı olduğu ve bu vesile ile aşure dağıtım programının birleştirildiği bildirildi

Şalpazarı Talebe Yurdu Müdürü Ali Osman Yıldız "Bu Şalpazarı'nda ilk oldu, her yıl aşure gününde İlçemizde aşure dağıtılacak" dedi.

Şalpazarı Talebe yurdu Müdürü Ali Osman Yıldız'ın günün anlamını belirten konuşmasının ardından, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ve Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen de birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından eski emekli imamlardan Cevat Demirbaş'ın yaptırdığı duadan sonra vatandaşlara aşure dağıtıldı.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.