Öne Çıkanlar Zeki Çabuk Sisdağı Bahri Beldüz oto boya şalpazarında kaza

Geleneksel Sisdağı Şenliği yapıldı.


Bu yıl 193'sü yapılan geleneksel Sisdağı şenliğinde havanın güzel olması nedeni ile Sisdağına gelenler güzel bir gün yaşadı.

Şenliğe katılanlar arsında Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı,Trabzon İl Sağlık Müdürü
Uzm. Dr. Kemal Süleyman, Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Av.Hilmi Türkmen, Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk, Beşikdüzü Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Kırklareli SGK İl Müdürü Av.Tahsin Halıcı, Ak Parti Trabzon İl Başkan yardımcısı Av.Nevzat Çabuk, Şafed Başkanı Köksal Durmuş ve Şalfed'e bağlı Dernek Başkanları, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, Sisder Dernek Başkanı Abdullah Gülay katıldılar. 

Şenlikte Geyikli Belde Başkanı Muzaffer Türkmen misafir Belediye Başkanlarından Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya Yöresel birer çentik hediye etti.

Yöresel sanatçılarımız'dan Aytekin Gülay, Sebahattin Yanık, Yamaç, Cesi, Halil Karagöz (Yaylacı) Ali Şaş, Umut Ayvaz'ın sahne aldığı şenlik'te öğleden sonra başlayan yağmur şenliğe katılanları eylencesine engel olamadı, yağmura rağmen şenlik tüm hızı ile devam etti.


Yoğun programları nedeni ile saat 16:00 civarında Sisdağı`na gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Pazar esnafını ziyaret ederek bol bol  alış veriş etti.

Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen ve SİSDER Derneği Başkanı Abdullah Gülay, Bakan Erdoğan Bayraktar`dan Bölgenin Turizm'e kazandırlıması ve Sisdağı'nın sorunlarının giderilmesi için desteklerini istediler ve Sisdağı'nın sorunları ile ilgili hazırladıkları bir dosya takdim ettiler.

Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen Bakan Erdoğan Bayraktar`a bir Yöresel Ağasar çentiği  ile Ağasar kıyafetli bir bebek hediye etti.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.