Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

 Dereköy'de  trafik kazası!
Edindiğimiz bilgilere göre Şalpazarı Dereköy mahallesi  ve Tepebaşı esnaflarından Fazlı Muhçu'nun gelinleri Zennure ve Meryem Muhçu akşam saat 19:30 sularında Sütpınar köyündeki yakınlarının cenazesine giderken, yağan yağmurun etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybederek Dereköy altında bulunan Memişin Kayası mevkinde Ağasar deresine uçtular.
 
61 PA 413 Plakalı aracı kullanan Zennure Muhçu araç ile dereye uçtuğu ve eltisi Meryem Muhçu ise aracın yuvarlanması esnasında  kendisini fırlattığı belirtildi.

Kendi imkanları ile araçtan çıkan Zennure Muhçu yakınlarını arayarak olay yerine gelen vatandaşlar her iki yaralıyı ambulansla kaza yerinden alınarak Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne götürüldüler. Yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Meryem Muhçu Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastahanesine sevk edildi. Meryem Muhçu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ayağında kırıklar olduğu tespit edildi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SELİM ŞEKERCİ 11 yıl önce

Harun abiye ve degerli eşine yengesine çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.