Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar şalpazarı.agasar köy Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

''Memleketimin çocukları İstanbul’da 2. günü''
Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği’nin “Memleketimin çocukları İstanbul’da buluşuyor” adı altında düzenlediği etkinliğin 2. gün faaliyetleri de başarıyla gerçekleştirildi. Sabah Üsküdar Burhan Felek tesislerindeki resmi 23 Nisan törenlerini izleyerek Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve muhtelif yetkililerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.





Tören alanından ayrıldıktan sonra Kirazlıtepe’de bulunan ŞALFED Merkezine geçen çocuklar, orada akrabalarıyla görüşme ve hasret giderme fırsatı buldular.







Yenen yemekten sonra Boğaza karşı hatıra fotoğrafı çekildi ve yola çıkan kafile önce Dolmabahçe Sarayı’nı, ardından da Miniatürk’ü ziyaret etti.






Daha sonra topluca Alibeyköy Barajı’na giderek Eğitim Kültür ve Sanat Derneğinin Muhasip'i Mehmet Usta ve Amasyalı Öğretmen Şerafettin Aktaş'ın misafiri olan Şalpazarlı öğrenci ve öğretmenler, birlikte piknik yapıp yemek yiyerek baraj havzasında bir gezinti yaptılar.

Son olarak kafile başkanı ve aynı zamanda Şalpazarı İlçe Tarım Müdürü olan İsmet Karabayır’ın rehberliğinde fidan diktiler ve ertesi günü etkinliklerin son günü organizasyonlara katılmak üzere konakladıkları mekana döndüler.


Etkinlik resimleri





















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatma 13 yıl önce

çok anlamlı bir etkinlikti. emeği geçenleri can u gönülden kutluyorum. seneye tekrarlanması temennisiyle...

Avatar
Hakkı Bayraktar 13 yıl önce

Sayın Başkan Hasan Keskin Beyi ve dernek üyelerini tebrik ediyorum. Ağasar dernekçiliği tarihinin en önemli ve en hayırlı hizmetini, daha henüz işin başındayken gerçekleştirmişlerdir. Böylece diğer Şalpazarı derneklerine de örnek olmuşlardır. Eğitim ve kültüre katkı, dernekçiliğin önde gelen yegane maddesi olmalıdır. Diğer günübirlik faaliyetler gelip geçici ve uçup gidici şeylerdir. Kalıcı izler bırakmak, unutulmaz hizmetler yapmak yolunda muvaffakiyetler dilerim.