Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat İstiklal Marşı spor

''Acısu Şenliği Yapıldı''
Her yıl mayıs ayının ilk haftasında Çamlıca Köyü ve Simenli köyünün ortaklaşa organize ettiği 21. Acısu Şenliği yapıldı.
 


Sunuculuğunu Erol Yanık’ın yaptığı ve yöresel sanatçılarımızdan Ali Tarhan, Sebahattin Yanık, Serdar Kumaş, Yamaç, Özkan Pekin sahne aldığı şenliğe katılan vatandaşlar doyasıya eğlendiler.

Şenliğe çok sayıda siyasetçi de katıldı. MHP Trabzon Milletvekili Adayı Rahmi Coşkun, CHP Trabzon Milletvekili Adayları Volkan Canalioğlu ve A.Türen Öztürk, Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Salih Cora yaptığı kısa konuşmada Anneler Günü’nü kutlayarak kadınlara çiçek verdi.

Şenliğe İlçemiz Şalpazarı ve çevre ilçelerden katılan Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Şalpazarı Kaymakamı Soner Zeybek, Şalpazarı Karakol komutanı Selahattin Ural, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Murat Esen ve Geyikli Beldesi Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen katıldılar.

























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa kılıç 13 yıl önce

kalabalık olmasada güzel geçtiği belli herhalinden.hele birde havanın muhteşem olması ayrı bir tat ve zevk vermiştir oradaki kalabalığa.emeği geçenleri tebrik etmek gerekir.inşallah birdahaki acısu şenliklerinde olmaya..

Avatar
Faruk Küçük 13 yıl önce

Eski günlere nazaran sönük geçmiş gibi..
Bunuda doğal karşılamak lazım memlekette insanmı kaldı hep göçtük geldik buriye aşağa...