Öne Çıkanlar Sevim Bayraktar istanbul Üsküdar Belediyesi meclis üyesi Toprak kayması Bağış

Şalpazarı Genelinde Bulunan Öğretmenler  ilk Zümre toplantısı Yapıldı.



Şalpazarı Atatürk ilköğretim okulu konferans salonunda Çarşamba (19.09.2012) saat 13:30'da yapılan toplantı saygı duruşu ardından İstiklal Marşının okunması ile başlandı.

İlçe Milliği Eğitim Müdür'ü İrfan Ertav yaptığı açılış konuşmasında bu yılın zümre toplantılarını yaparken geçen yıl  zümrelerinde gözden geçirilmesi gerektiğini ve yeni göreve başlayan öğretmen adaylarına sahip çıkılmasını istedi.
 
Eğitimde bilgi değişiminin hızlı olduğunu bunun için okjur yazarlığın iletişimde keşfedici yüksek verimlilik etrafında fikirlerin olmasını istedi ve konuşmasını iyi dilekleri ile bitirdi.
 
Şalpazarı ilçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan yaptığı konuşmada Öğretmenlerin sınıflarına  hakim olmalarını 2023 hedefine uygun olarak Öğrencilerini yetiştirmeleri gerektiğini belirtti. Verim almak için okullarda proje çalışmalarının  şart olduğunun altını çizdi Öğrencileri daha aktif hale getirebilmek için bu öğrencilerin özgüvenini kazanmalıyız ve insan yetiştirdiğimizi unutmayalım dedi.
 
Kaymakam Zihni Yıldızhan konuşmasında özellikle benim Okullarda eksikliğini gördüğüm konulardan birisi'de Öğrencilerin Okuduklarını anlamadıklarını ve onların bu okudukllarını anlamaları adına özgüvenini onlara sağlayınız dedi. Bende İlçede görev yaptığım süre içerisinde Okullar'da derslere katılacağını ve onlarlan beraber okumaya çalışacağını okumayı ilerletmek ve öğrencilerin öz güvenini kazanmalarını onlara hep beraber sağlamalıyız diyerek sözlerini  iyi dileklerde bulunarak tamamladı.








Haber : Mustafa Özcan



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.