Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

AK Parti İlçe Kongreleri sürüyor..
  7 Ocak tarihinde yapılan Beşikdüzü 4. olağan ilçe kongresinde, yeniden ilçe başkanlığına seçilen Harun Demirci, 2012 yılıyla ilgili hedeflerini yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 17 Ocak 2012 tarihinde Parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladı.


Görev Dağılımı Yapıldı.

  Yeni yönetimde görev dağılımı şu şekilde yapıldı: Siyasi ve Hukuk İşleri: Başkanı Ahmet Gören, Teşkilat Başkanı: Veysel Çıtlak, Seçim İşleri Başkanı: Hüseyin Uzuner, Tan ve Medya Başkanı: Pirağa Kılıç, Dış İlişkiler Başkanı: İnal Sağlam, Yerel Yönetimler Başkanı: Olgun Ayar, Halkla İlişkiler Başkanı: Önder Gündoğdu, Ekonomik İşler Başkanı: Hüseyin Demirci, Sosyal İşler Başkanı: Gülten Gülay, AR-GE Başkanı Mahmut Taş, Mali-İdari İşler Başkanı: Taner Karaoğlu ve İlçe Sekreteri: Yahya  Turan.

Gülten Gülay Başkan Yardımcısı.

   Sitemizin yazarlarından Eğitimci-araştırmacı-Yazar Abdullah GÜLAY’ın eşi Şalpazarı-Geyikli’den Hemşehrimiz olan Gülten GÜLAY, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına getirildi. Daha önceki yıllarda kadınlar kolu medya başkanlığı görevini de yürüten Gülten GÜLAY’ı seçildiği görevinden dolayı tebrik ediyor, kendisine yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diliyoruz.



Kaynak: Besikduzuhaber.com


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.