Öne Çıkanlar Şalpazarı Hilmi Türkmen Ağasar Refik Kurukız Semih Durmuş

Devlet Destek Hibeleri Konferansına büyük ilgi
Şalpazarı’nda İşadamları Derneği’nce “Devlet Destekli Hibe Projeleri” adı altında düzenlenen Konferans büyük ilgi gördü.Pek çok ilişkisel farklılıkları size tek seferde Cinsel Sohbet Numaraları kadınları yaşatır, bu hisler artık telefonda seks ile kalmanızın önüne geçer.  


Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunu gerçekleşen konferansa aralarında Başta esnafların olmak üzere, KOGEB Bilgi İşlem Daire Başkanı Asım Türkmen, Trabzon İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin ve TKDK Bölge Koordinatörü Şansal Aydoğdu‘nun sunum yaptıkları konferansa; Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara, Şalpazarı Esnaf Kredi Kefalet ve Esnaf Odası Başkanı Murat Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan Adayı Zeki Çabuk, Şalpazarı İşadamları Derneği Başkanı Murat Demir ve Dernek Yöneticileri, Şalpazarı mal müdürü Ahmet Kandil, Mahalle Muhtarlar katıldılar.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.