Öne Çıkanlar hıdırellez bahar bayramı Sevim Bayraktar istanbul Halam Eken Amansız hastalık

2017 Kadırga Otçu şenliği yapıldı.
Yoğun bir katılımın olduğu Kadırga otcu şenliğinde yapılan protokol konuşmalarında, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen yaptığı konuşmasında kadırga'nın sorunlarına değindi.

Başkan Türkmen, Kadırga’yı misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayabileceğimiz bir duruma neden dönüştürmüyoruz. TOKİ’ye bunu yaptırabilirim. Bu işi birilerinin sahiplenmesi lazım. 
“Bu tozun toprağın içinde daha ne kadar şenlik yapacağız. Bu işin hiç bir mazereti olmaz. Caminin tuvaletleri içler acısı, Caminin altyapısı konusunda Üsküdar Belediye Başkanı olarak ben varım. Öncelikle bu topraklarda doğmuş birisi olarak önce çuvaldızı kendime batırıyorum. 
Ama herkesin sorumlulğu var. Artık Kadırga’nın bu hali bize yakışmıyor. Sayın Valilerimizle Belediye Başkanlarımızla bu işe el atalım. Güzel bir Kadırga çok güzel bir buluşma yeri olarak nesiller boyu inşallah devam etsin”
Kadırga Otçu Şenliği’ne Gümüşhane valisi Okay Memiş, Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Tuzla Belediye Başkan Yrd. Ahmet Çabuk ve AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve çevre ilçe belediye başkanları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
O.duran 7 yıl önce

daha aktif olmalı kadırgaya ulaşım ne durumda
halkın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek duruma getirilmeli