Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Kültür bakanlığı Binali Yıldırım Zehra Sayal

Sayvançatak Derneği'nden bir ilk daha

Sayvançatak Köyü Derneği, bundan böyle her pazar saat 13.oo'ten itibaren dernek lokalinde keşkek servisi yapacak. Bu uygulamanın hem derneğe katkı hem de özlemini çekenlerin özlemini gidermek amacına yönelik olduğunu söyleyen Erol Yanık, "Özellikle de yarın soğuk ve karlı hava var. Müsait olanları bekliyoruz" dedi.

Erol Yanık'ın açıklamasının tam metni şöyle:

Saygıdeğer dostlarım,
Sizlere bu karlı soğuk havada sıcak bir haberim var.
Sayvançatak Derneği Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak derneğimize katkı amaçlı ve de özlemini çeken hemşehrilerimizin özlemlerini yerine getirmek amacıyla her pazar saat 13.30’dan itibaren dernek lokalimizde keşkek servisimize başlıyoruz.

Özellikle de yarın karlı soğuk hava var. Bunun için sizlere sıcak keşkek ikramında bulunalım dedik. Örnek bir dernekçilik çalışmasıdır. Emeği olanlara teşekkür ederim. Müsait olanları bekliyoruz.

Üsküdar Kirazlıtepe Malkoç Cad. Sayvançatak Derneği Lokali





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin ÖZDEMİR 7 yıl önce

İyi düşünülmüş, fikir babasına ve bu fikrin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eder, başarılar dilerim