Öne Çıkanlar Selahattin Geldi Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin

Geyikli'de yangın paniği.
Geyikli Mahallesi-Irsakköy'de akşam saatlerinde Muhammet Taşkın’a ait samanlıkta çıkan yangın kısa sürede büyüyerek yanıbaşındaki ev ile bir tekiri yakıp kül etti.

Edinilen bilgilere göre Muhammet Taşkın’a ait bir samanlıkta çıkan yangın kısa sürede büyüyerek yanıbaşında bulunan eski ev ile tekir'e sıçradı.  Olay yerine toplanan vatandaşların toprak ve şebeke suyuyla yangını söndürme çabaları yetersiz kalınca, samanlık, bir ev ile bir tekir tamamen yanarak kül oldu. Yangının çevresinde bulunan diğer evlerde de küçük çapta hasarlar oluştu.

Can kaybının olmadığı yangında, İtfaiye ekiplerinin olay yerine geç gelmesine Mahalle sakinleri büyük tepki gösterdiler.












banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
birol Karaoğlan 8 yıl önce

İlcemize mahallemize büyük geçmiş olsun umarım Trabzon büyükşehir belediyesi bundan ders çıkatır bir an önce Şalpazarı mıza itfaiye istasyonu kurarlar

Avatar
Naci Yavuz 8 yıl önce

Geyiklide ki yangın önemli bir konuya işaret ediyor. Geyikli sık yerleşim bölgesi daha büyük yangınlar olabilir herekçesiile .eski belediye bonasi pilot bölge merkezi olarak kullanila bilir. Mesela bir yangim arazözü
.bir kepce .personeli ile orada konuşlanabilir. Ön müdahele her zaman zarar ziyanı azaltma açısindan önem arzeder.