Öne Çıkanlar Şalpazarı Hilmi Türkmen Ağasar Refik Kurukız Şalpazarı Haber

Su'ya Sabun'a Dokunun! Hastalıktan Korunun!
ŞALFED'e üye, Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneğinin, Ağız, Diş Sağlığı ve Hijyen bilgilendirme kapsamında eğitici, öğretici çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği, tarafından organize edilen ve Başkan yardımcısı Kemal Türkmen önderliğinde sabahın erken saatlerinde Şalpazarı Hükümet Konağı önünde toplanan eğitim gönüllüleri, “Üniversite Platformu” etkinliğinin ilk günü olan 09.Şubat ta Şalpazarı ÇPL Müdürü Kemal Türkmen, Şalpazarı Sağlık Merkezi Başhekimi Op. Dr. Özgür Vuran, Diş Tabibi Dr.Muhsin Küçük ve aralarında Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin’in kızının da bulunduğu (6) üniversite öğrencisi koordinasyonunda Simenli, Doğancı, Gökçeköy İlk ve Orta Okullarında Ağız, Diş Sağlığı ve Hijyen bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Şalpazarı genelinde hafta sonu etkili olan kar yağışından dolayı sabah buzlanmadan dolayı araç Gökçeköy okuluna çıkmasa da öğrencilere dağıtılacak olan ‘’Suya Sabuna Dokunduk’’ adı altında, Ağız, Diş Sağlığı ve Hijyen bilgilendirme çalışması için Şalpazarı İlçe Esnaflarından ve iş adamı Fatih Yılmaz’ın katkılarıyla alınan diş macunu ve diş fırçası ile Broşörler okula ulaştırıldı.

Öğrencilere Diş temizleme Malzemesi Dağıtıldı,
Gökçeköy, Simenli, Doğancı İlk ve orta okulu öğencilerine diş fırçası, diş macunu, dergi ve muhtelif hediyeler dağıtıldı. Şalpazarı İlçe Hastanesi Baş hekimi Özgür Vuran, Diş Doktoru Muhsin Küçük, Eğitim Derneği Başkan Yardımcısı Kemal Türkmen tarafından bilgilendirme toplarıtıları yapılarak, okul Müdürlerine Plaket takdim edildi.

Eğitim derneği Başkan yardımcısı ve beraberindeki ekip, Şalpazarı Sağlık Merkezi Başhekimi Op. Dr. Özgür Vuran'ı makamında ziyaret ettikten sonra, Eğitime yaptıkları katkılarından dolayı Tokullar Mobilya sahibi Necati Tokul ve işletme Müdürü Ahmet Yüksel Gülay ziyaret ederek birer Plaket verildi. Necati Tokulun rahatsızlığı sebebiyle yerinde olmadığından Plaketi İşletme Müdürü Gülay’a verildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.