Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı.
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yapılan kutlama programı, Atatürk İlk ve Ortaokulu Bahçesindeki Atatürk Anıtına çeleng sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. 

Daha sonra Atatürk İlk ve Ortaokulu Konferans Salonunda geçilerek, Milli Eğitim Bakanlığı’nca yayımlanan mesaj okundu.

Şalpazarında görev yapan en genç ve en kıdemli öğretmenler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmada; “Bugün bizim günümüz. Bugün öğretmen olmanın mutluluğu içindeyiz. Öğretmenlik; sevgidir, idealizmdir, coşkudur, duygudur, haktır, hukuktur, düşüncedir, fikirdir, yeniliktir, aşktır; tüm bunları öğreten sihirli bir eldir, hayallerinden, umutlarından, gençliklerinden fedakârlık yaparak güzel ülkemizin her bucağında çalışırken şehit olan öğretmenlerimize rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun”, denildi.



İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez'de yaptığı konuşmasında; Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlaarım. ”Öğretmenlik çok yüce ve çok ehemmiyetli bir meslektir. Tabii bu mesleğin yüceliğini ve ehemmiyetini en iyi bilenler öğretmenlerimizdir. Ben bu temennilerle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tekrar yürekten kutlarken, emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum, şehit öğretmenlerimize ve ahirete intikal etmiş öğretmenlerimize yüce Allah’tan rahmetler diliyorum”, dedi.

Yapılan şiir, türkü etkinlikleriyle devam eden programda mesleğe yeni başlayan öğretmenler için yemin merasimi yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz tarafından emekliye ayrılan, Öğretmen Hasan Cömert’ e Hizmet Şeref Belgesi takdim etti. 
İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez programa katılan tüm Öğretmenlere birer hediye vermesinin ardından, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama töreni Atatürk İlkokulu bahçesinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

24 Kasım Kutlama Törenine; İlçemiz Kaymakamı Cafer Sönmez ve Eşi Fatma Sönmez, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri Akif Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.