Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Çepni

Süleyman Soylu'dan Teşekkür Ziyareti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ve beraberindeki Milletvekilleri Muhammet Balta, Av.Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar, Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili Adayları, Av. Salih Cora, Semih Peker, Mehmet Arslan, Şalpazarı'na teşekkür ziyaretinde bulundular.

Bugün saat 10.30 civarında Şalpazarı'na gelen AK Parti Milletvekillerini partililer Şalpazarı girişinde karşıladı. Şalpazarı girişinde araçtan inen vekiller partililerin tezahuratları eşliğinde ilçe binasına geçtiler. Burada bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu; Şalpazarı 7 Haziran 2015 Seçimlerinde gereğini yerine getirdiğini ve vaat ettikleri sözünün arkasında olduklarını belirten Soylu, Şalpazarı'nda parti ayırımı yapmadan hakettiği tüm hizmetlerin yapılacağını söyledi. seçim dönemindeki gayretli çalışmalarından dolayı başta başkan Topkara ve ekibine teşekkür ettikten sonra Şalpazarı'ndan ayrıldılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.