Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Betül ile Muhammet Nişanlandılar.
Güdün Mahallesinden Mustafa ile merhum Emine Diner'in kızı Betül Diner ile Şalpazarı Belediyesi eski başkanlarından Hüseyin Cengiz'in torunu, Fehmi Cengizin yeğeni ve Şalpazarı esnaflarından Hüseyin ile Emine Cengiz'in oğlulu Muhammet Cengiz yapılan nişan merasimiyle evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Cumartesi akşamı Üsküdar-Burhaniye Mahallesinde ki Gençlik merkezinde yapılan nişan merasiminde genç çiftin nişan kurdelesini Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in kesti.

Nişan törenine, Şalpazarı Belediyesi İl Meclis üyesi Muzaffet Bayraktar, Meltem tv Spor Müdürü Mustafa Karaman, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş, ŞALFED Başkan yardımcısı Erol Yanık, Dereköy Dernek Başkanı Kabil Yolcuoğlu, genç çiftin akrabaları, arkadaşları ile davetliler katıldılar
.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halk 8 yıl önce

Allah mutlu etsin amin

Avatar
caner cengiz 9 yıl önce

allah tamamına erdirsin