Öne Çıkanlar Yeni Şafak tekstil iftar Yılmaz Kara yüksek fiyat

Vali Abdil Celil Öz Şalpazarı'nda İftar açtı.
Vali Öz ve beraberindekileri İlçe Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, Emniyet Amiri, İşadamı Atilla Ataman ve beraberindeki heyet karşıladı.

İlk olarak Kaymakamlık Makamına çıkan Vali Öz İlçemiz Kaymakamı Yıldızhan’dan İlçe hakkında kısaca bilgi aldı. Kaymakam Yıldızhan; Kapalı Spor Salonunun bir an önce faaliyete geçirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi için, Vali Öz'den istekte bulundu. Vali Öz; Sosyal tesislerin insanlar için önemine değinerek, gerekli yerlerle kısa bir telefon görüşmesi yaptı. İlçe Kaymakamı Yıldızhan günün anısına Vali Öz'e bir kavanoz Ağasar Balı hediye etti. Buradan yeni açılan Şalpazarı Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali Öz ve beraberindekiler yeni yapılacak olan Hükümet Konağı’nın arazisini ve çevresini inceledi. İnşallah kısa zamanda yatırım programına alınarak, Hükümet Konağı’nın yapılmasını temenni etti.

Belediye Başkanı’nı Makamında ziyaret eden Vali Öz, yeni seçilen Belediye Başkanı Kurukız’a hayırlı olsun dedi. Başkan Kurukız; Vali Öz'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca gerçekleştirmek istediği projelerden Vali Bey’e bahsederek kendilerinden yardım istedi. Vali Öz; Devletimizin imkanları doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Belediye Başkanı Kurukız, Vali Öz'e günün anısına bir plaket takdim etti.

Belediye Başkanlığı’ndan ayrılan Vali Öz ve beraberindekiler İlçe Esnafı ve Halkı ile selamlaşarak, bu akşam ki yemek organizasyonuna sponsor olan İşadamı Atilla Ataman’ın davetlisi olarak, İftar Çadırı’na geçtiler. İftar Çadırı’nda ki Vatandaşlarımızı selamlayan,Vali Öz çadırda yaptığı konuşmasında; ”Sevgili Şalpazarlı Hemşehrilerim, buakşam sizlerle burada bulunmaktan çok memnunum. Çünkü, böyle etkinlikler birlik ve beraberliğimizi pekiştirir. Şu anda İslam Coğrafyasında bizim kadar rahat oruç tutulamamaktadır. Orada ki kardeşlerimizin durumlarını göz önünde bulundurarak, ne kadar rahat olduğumuzun kıymetini bilmeli ve birbirimizi üzmemeliyiz. Allah (C.C) birliğimizi, düzenimizi bozmasın diyorum ve herkese hayırlı ramazanlar, hayırlı akşamlar diliyorum”,dedi.

İftar Progarmının akabinde Vali Öz ve beraberindekiler topluca İlçe Meydanı’nda vatandaşlar ile bir süre sohbet etti ve çay içti. İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İşadamı Atilla Ataman ve Vatandaşlar Sn.Valimiz’e İlçemize yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı teşekkür ettiler ve hayırlı yolculuklar dileyerek, uğurladılar.

















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.