Öne Çıkanlar Sevim Bayraktar istanbul Toprak kayması Bağış Numan Kurtulmuş

Mustafa Demir Başarılı Bir Ameliyat'ın Ardında Sağlığına Kavuştu.
Üç hafta önce öğrenmiş olduğu hastalığı nedeni ile Ankara'ya giden Mustafa Demir, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan muayeyelerin ardında, Hacettepe Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalı Prof'lerinden Prof.Dr. Çetin Dinçer başkanlığında Doçent Dr. Serkan Altınova ve Doçent Dr.Muhammet Fuat Özcan tarafından Salı günü yapılan başarılı bir Ameliyat'ın ardında Sağlığına kavuştu.

Bugün Hastaneden Taburcu edilen ve Eşi Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nurşen Demir ve Kardeşi Merkez Cami İmamı Recep Demir'in Refkat eşliğinde ameliyat sonrası iyileşme sürecinde bir süre daha Ankara'da kalcak olan Mustafa Demir, Kotrolleri bitince Trabzon’a döneceği belirtildi.

Şalpazarı Haber ekibi olarak Mustafa Demir’e Acil şifalar dileriz.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.