Öne Çıkanlar Ali Bayram vefat İstinye Aktaş derneği Ali Sak

Feshane'ye Şalpazarı Damgası

Feshane’de düzenlenen Trabzon’un Kurtuluşu’nun 96. Yılı Etkinlikleri’nin 3. gününe Şalpazarı damgasını vurdu. Şalpazarlılar Önce temsili olarak Eyüp’ten Feshane Merkezi’ne kadar Otçu Göçü’nü düzenlediler, ardından muhteşem bir horon halkası kurdular.

 

Şalpazarlılar uzun süre davetlilerin şaşkınlıkla karışık hayranlık dolu bakışları altında büyük bir coşkuyla horon teptikten sonra TDF Başkanı Mustafa Demir, ŞALFED şahsında Şalpazarlılara övgü dolu sözler sarf etti ve ŞALFED Başkanı Semih Durmuş’a bir teşekkür plâketi sundu. Plaket töreninin ardından ŞALFED’e bağlı derneklerin kız horon ekiplerinden oluşan bir karma yine herkesi büyüleyen bir horon gösterisi yaptı.

 

ŞALFED’in standı bugün de çok kalabalık ve renkli görüntülere sahne oldu. Şalpazarı Belediye Başkan adayları Fehmi Cengiz, Refik Kurukız ve Hasan Kara, AK Parti Şalpazarı İlçe başkanı Metin Günay ve ŞALFED yetkilileri standda hem sohbet ettiler hem de ziyaretçilerle hasret giderdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.