Öne Çıkanlar Şalpazarı köy şalpazarı.agasar şalpazarı belediyesi. kültür bakanlığı. şalpazarı haber Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği

İlçemizde Bayramlaşma Programı düzenlendi.
Şalpazarı İlçe Kaymakamlığınca düzenlenen  Bayramlaşma Programı, Saat:100:00'da İlçe Emniyet Amirliğinde başladı.
İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı  Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü Ferda Yılmaz, Şalpazarı İlçe Tarım Müdür'ü Reşat Baş, çok sayıda Daire Amirleri, Muhtarlar, Siyasi Parti Temsilcileri ve Belediye Başkan aday adayları katıldığı, Kurban Bayramı, bayramlaşma programı, İlçe Emniyet Amirliğinde yapılan bayramlaşmanın ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçilerek görev yapan personelin bayramlarını tebrik ettiler.


İlçemiz merkezinde yapılan bayramlaşmadan sonra İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberindeki protokol, İlçemiz Sütpınar Köy'ünde oturan Şehit J.Ast.Sb.Üst çvş. Erdoğan Komut''un ailesini ziyaret ettiler ve bayramlarını kutladılar. Şehit Ast.sb. Komut'un ailesi Kaymakam Yıldızhan ve beraberindeki protokol üyelerine ikramda bulundular.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan; ”Çok güzel bir bayramlaşma programı oldu.Katılan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Şehit Ailemize ve Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor ve herkese hayırlı bayramlar diliyorum”, dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.