Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Kültür bakanlığı Basri Karaman Binali Yıldırım

Atlasglobal, Trabzon Seferlerine Başladı
lk uçuş dün Saat 20.40'ta İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkan uçak, 22.25'teTrabzon'a iniş yaptı. AB Lisanslı olan Türkiye'de tüm güvenilirliği ile hizmet veriyorlar.Aynı uçak bugün saat 07.25'te Trabzon'dan kalkarak saat 09.15'te Atatürk Havalimanı'na indi.



Haftanın her günü karşılıklı olarak gerçekleştirilen uçuşlarda yolcular, ekonomi sınıfı tüm vergiler dahil 60 TL'den başlayan fiyatlarla bilet alabiliyor. Atlasglobal’in İstanbul – Trabzon arasında seyahat eden yolcuları firmanın özel fiyat, ücretsiz ikram gibi avantajlarından yararlanma hakkına sahip oluyor.



İsteyen yolcular Trabzon uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 30 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.