Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Sancaktepe'de Bişi şöleni

Merkezi Sancaktepe’de bulunan Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin her bayram öncesi düzenlediği geleneksel Bişi Şöleni dernek merkezinde gerçekleştirildi. Şölene Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Hilmi Türkmen, Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk, Sancaktepe CHP İlçe Başkanı Ayten Durmuş, Sancaktepe CHP Belediye Başkan Aday Adayı ve ŞALFED Kurucu Başkanı Harun Özdemir, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan yardımcısı Hüseyin Ayaz, Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Korkut Yılmaz Ayaz, ŞALFED’e bağlı derneklerin başkan ve yöneticileriyle civarda yaşayan Şalpazarlılar katıldı.

 

Havanın güzel olmasıyla bahçede oturan ve derneğin kadın kolları üyelerinin yaptığı bişileri ayran ve çay eşliğinde yiyen davetliler, hem bol bol sohbet ettiler hem de yaklaşan yerel seçimler üzerine fikir alışverişinde bulundular. 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.